Domov > Proizvodi Raycop
   
 
   
  Raycop je prvi UV anti – alergijski sesalnik, ki ubije 99% bakterij in uniči skoraj 94% hišnih pršic. Je posebno oblikovan za čiščenje ležišč, posteljnine in ostalih tkanin, z namenom ustvariti bolj čist in zdrav dom. Raycop čisti globoko v oblazinjeno pohištvo in se ga lahko uporabi za čiščenje jogijev, sedežnih garnitur, stolov, futonov, blazin, rjuh, vzglavnikov in zaves.
  Raycop dokazano uničujeH1N1 virus gripe tipa A. Japonski laboratoriji za raziskavo hrane so odkrili, da Raycop začenja uničevati virus v manj kot 2 sekundah uporabe.
Kliknite tu, če želite izvedeti več.
  Vsi proizvodi linije Raycop imajo vgrajen tristopenjski čistilni in filtrirni sistem. Najprej uporabijo vibracijsko blazino, da tkanin otresejo pršic alergenov. Nato visokokakovostna UV – C sterilizacijska sijalka pomaga odstraniti bakterije. Na koncu močan motor posesa prah in ostanke, medtem ko HEPA filter zagotavlja, da se posesano ne vrača nazaj v prostor.
   
 
Dokazano zanesljiv in učinkovit
Naši proizvodi so prepoznavni po svoji zmožnosti, napraviti dom bolj prijeten za bivanje.Zasluženo smo prejeli certifikat Britanske fundacije za alergije, LOHAS certifikat Korejskega združenja za standarde in Korejsko nagrado za dobro oblikovanje.

 

Patentirana tehnologija
Vsi proizvodi Raycop imajo vgrajen patentirani tristopenjski čistilni sistem za odstranjevanje hišnih pršic, bakterij in alergenov iz ležišč, posteljnine in ostalih tkanin.
 
 
 
  Kateri Raycop je pravi za vas?
   
 

HERA, naš najnovejši model, prav tako najbolj ergonomičen. Ima priročno odstranljivo vodilo, ki uporabniku pomaga doseči težko dostopna mesta. Prav tako je naš prvi model, ki uporablja ciklonski sesalni sistem, kar mu daje še večjo sesalno moč.

 
 
   
 

MAGNUS ima najmočnejši motor in dvojno vibracijsko blazino, ki omogoča večjo učinkovitost. Po napornem delovnem dnevu, je MAGNUS skrbno pospravljen na posebno oblikovani plošči, ki ga naredi še bolj domačega in nevpadljivega.

 
 
   
 

SMART je naš prvi in najbolj popularen model. Že več kot 400,000 družin si z Raycop SMARTOM, ohranja bolj čist in zdrav dom. SMART je najlažji in najmanjši model v liniji.

 

 
   
  Naši proizvodi Naša tehnologijaO podjetjuKje kupitiPodpora
 

© Bukang Sems Ltd. 2009. Vse pravice pridržane.