Domov > Kako Raycop deluje
   
 
   
 

Raycop uporablja tristopenjski sistem za preprečevanje alergij, s katerim odstranjuje pršice, prah, alergene, bakterije in večje delce. Prav tako ima vgrajeno dvojni filtracijski sistem, ki zagotavlja zadrževanje zgoraj naštetih, namesto vrnitve v zrak. Raycop opravlja vse te funkcije samodejno, med gibanjem po površni. Je enostaven za uporabo, kot klasičen sesalnik.

   
   
 
   
 
Vibracijska blazina
Najprej Raycop uporabi patentirano vibracijsko blazino, ki otrese drobne delce in hišne pršice z ležišč, vzglavnikov in tkanin. Ta blazina zavibrira 3,600 krat v minuti in zagotovi, da tudi najbolj trdovratne pršice ne ostanejo v tkaninah.
   
UV –C sterilizacija
Nato Raycop uporabi UV – C sterilizacijsko sijalko, s katero ubije bakterije in ostale mikroorganizme, ter za seboj pusti površino brez zajedavcev. Ta 8 vatna sijalka je zasnovana na tehnologiji Phillipsa in Sankya. Uporablja visoko učinkovit 253.7 nanometrski domet valovanja. Ne ustvarja ozona..
   
Posesani delci
V zaključni fazi čiščenja Raycop posesa sedaj mrtve hišne pršice in bakterije, ter jih zadrži s pomočjo mikro filtracijskega sistema. Močen motor posesa tudi prah, alergene in odmrlo kožo.
   
Dvojna filtracija
Zbirnik umazanije zadrži večje delce, da se ne morejo vrniti nazaj v sobo in ponovno usesti v tkanine. Za manjše delce, kot so pršice, bakterije in hišne pršice, Raycop uporabi HEPA mikro filtracijski sistem, ki zagotovi, da ne uidejo. To pomeni, da je zrak, ki pride iz Raycop – a bolj čist od ostalega v prostoru.
 
Raycop je edini sesalnik, ki ubije 99% bakterij in odstrani
93.5% hišnih pršic z ležišč, posteljnin, in ostalih tkanin.

 
Vsako noč si delite ležišče z 1.5 do 2 milijona pršicami.
Njihovi iztrebki vsebujejo močne alergene, ki lahko povzročijo srbečico, vnete oči, težko dihanje in nahod..
Če trpite za astmo ali imate druge težave z dihanjem, lahko to še poslabša simptome.
Raycop dokazano uniči H1N1 virus gripe
tipa A.

 
 
 
   
  Naši proizvodi Naša tehnologijaO podjetjuKje kupitiPodpora
 

© Bukang Sems Ltd. 2009. Vse pravice pridržane.