Domov > O podjetju
   
 
   

Raycop je ustvarjen v Diviziji proizvodov za dom in zdravje, južnokorejskega podjetja Bukang Sems.
Podjetje Bukang Sems Co., Ltd. je bilo ustanovljeno leta 1978 in se razvilo v večslojno globalno korporacijo. V letu 2005 je podjetje povečalo vložek v razvoj in proizvodne zmožnosti in formirala se je Divizija proizvodov za dom in zdravje, s katero so zapolnili potrebo po proizvodih te sorte. Nova divizija je na trg lansirala svojo linijo UVC anti alergijskih sesalnikov Raycop, ki se sedaj prodajajo v 13 državah po celem svetu vključno z Južno Korejo, ZDA, VB in Japonsko.
Bukang Sems ima trenutno dve visoko učinkoviti proizvodni tovarni, eno v Incheonu zraven Južnokorejskega glavnega mesta in drugo v Dongguanu, Kitajska, izven Guangzhoua. V letu 2008 je imelo podjetje skoraj 38 milijonov evrov prihodkov in zaposlovalo okoli 500 ljudi v Koreji in na Kitajskem.
Bukang Sems ponuja proizvode visoke kvalitete in inovativnega oblikovanja. Z novostmi, med zdravju namenjenih proizvodih, Bukang Sems cilja na povečanje svoje tržne vrednosti in ustvarja bolj zdrav svet.

Dr. Sung Jin Lee

Predsednik
Bukang Sems Co., Ltd.
Divizija proizvodov za zdravje in dom
Dr. Sung Jin Lee je predsednik Bukang Sems Divizeje naprav za zdravje in dom od meseca marca 2008. Pomagal je lansirati Raycop – a na svetovno tržišče, kot znamko, ki ljudem pomaga ustvariti bolj zdravo domače okolje.

Dr. Lee – jeva pot, do današnje pozicije, se je začela na medicinski šoli Južnokorejske Univerze v Hallym – u. Diplomiral je na področju medicine in zaključil pripravništvo v bolnišnici Kangdong Sveto srce, a še predno se je odločil za svojo specializacijo je spoznal, da je njegovo mesto v poslu. Lee se je vpisal na poslovno šolo v Yonsei, in po diplomiranju preselil V ZDA, kjer je na Univerzi Duke zaključil študij MBA.

Po uspešno zaključenem študiju MBA, leta 2002, se je Lee pridružil svetovnemu farmacevtskemu velikanu Johnson & Johnson, kjer je delal kot produktni vodja za regije New Jersey, Pennsylvania in New York. Primarno se je osredotočil na dodatkih za boj proti raku in za svoj uspeh prejel veliko pohval, na osnovi njegovega znanja medicine in nenehnih prizadevanj.

V 2004 se je Lee vrnil v Korejo in se pridružil družinskemu poslu. Od takrat je bil zaslužen za ustvarjanje Raycop – ove produktne linije UVC anti – alergijskih čistilcev, s pravilno predvideno potrebo na trgu in nudenjem globokega zdravstvenega vpogleda.

Lee – jeva vizija je rast Bukang Sems Divizije naprav za zdravje in dom, v globalno podjetje, ki služi za uporabnikovo zdravje in dobro počutje. Podjetje je pripeljal do uspeha s skrbjo za stranke, kot jo ima doktor do svojih pacientov.
 
Svetovna znamka
Cilj Bukang Sems je pomagati ljudem k bolj zdravemu življenju in tako postajamo globalno ime v proizvodnji zdravju usmerjenih produktov. Še naprej bomo iskali načine kako izboljšati življenja ljudi, se zoperstaviti izzivom s kreativnimi idejami in težili k konstantnem izboljšanju za ustvarjanje boljšega bivalnega okolja.
Dokazano varen, zanesljiv in učinkovit
Raycop je ime, ki mu lahko zaupate. Naša linija UVC anti alergijskih čistilcev je bila odobrena s strani vlad in potrošniških organizacij po celem svetu, zasluženo smo dobili tudi List priznanja s strani Britanske fundacije za alergije. Interne in zunanje raziskave v laboratorijih so dokazale, da je vsak proizvod v liniji Raycop varen in visoko učinkovit. Prav tako imajo naši proizvodi potrdila o polni električni varnosti, na kateremkoli trgu se prodajajo.
Rast z namenom približati se Vašim zdravstvenim življenjskim potrebam
Raycop je šele začetek. Bukang Semsov Oddelek za razvoj gospodinjski aparatov za zdravje se bo razširil na mnoge nove proizvode, ki bodo pripomogli k čistejšemu in bolj prijaznemu bivalnemu okolju. S takimi temelji smo postali ena od najboljših petih znamk v kategoriji naprav za izboljšanje domačega bivanja in bili nagrajeni z 10 milijoni ameriških dolarjev v obdobju do leta 2010.

 
 
 
   
  Naši proizvodi Naša tehnologijaO podjetjuKje kupitiPodpora
 

© Bukang Sems Ltd. 2009. Vse pravice pridržane.