Domov > Podpora
   
 
   
 
V1. Kaj je Raycop in kako deluje sistem za odstranjevanje alergenov?
V2. Kaj se lahko čisti z Raycop – om?
V3. Kaj je UVC sijalka?
V4. Kako Raycop naredi UVC varno za uporabo sterilizacije na domačem oblazinjenem pohištvu?
V5. Kako vem, da UVC sterilizacijska sijalka na mojem Raycop – u deluje?
V6. Kako vem, kateri način čiščenja izbrati? Je potrebno uporabljati vse načine čiščenja hkrati?
V7. Kako je bil Raycop – ov sistem za odstranjevanje alergenov preverjen in ali dokazano deluje?
V8. Je Raycop enostaven za uporabo?
V9. Kako Raycop pomaga preprečiti alergije, simptome bakterij in bolezni pri otrocih in odraslih?
V10. Kje živijo škodljive pršice?
V11. Kaj je pri Raycop - u ˝Sistem proti sprijemanju tkanin ?
V12. Kako pogosto naj uporabim Raycop – a?
     
     
O1 Kaj je Raycop in kako deluje sistem za odstranjevanje alergenov?
  Raycop je prvi UVC anti alergijski sesalnik, ki čisti oblazinjeno pohištvo medtem pa uniči 99.9% bakterij, vse to z unikatnim čistilnim sistemom. Prvi korak je UVC sijalka, ki sterilizira površino. Nato vibracijska blazina otrese prijete pršice s tkanine. Z močnim sesalnikom jih skupaj s prahom odstrani in zadrži v posodi za umazanijo, mikro filter pa zagotavlja, da se alergeni ne vrnejo nazaj v prostor.
   
O2 Kaj se lahko čisti z Raycop – om?
  Novi Raycop čisti globoko v oblazinjeno pohištvo, kot so jogi, sedežna garnitura, vzglavniki, zavese,… Posteljnina in ležišča imajo v sebi milijone pršic in ostalih bakterij ter alergenov, ki lahko poslabšajo ali pa sprožijo simptome alergij, kot so astma ali srbečica.
   
O3 Kaj je UVC sijalka?
  Sonce v naravi proizvaja UV svetlobo – elektromagnetno radiacijo s krajšim dosegom od vidne svetlobe. Vrsta UV svetlobe, poznana kot UVC, je imenovana za ˝insektoubijajočo UV˝, ker lahko uniči večino bakterij, kot so E. Coli in Staphylococcus Aureus in oslabi ali onemogoči reprodukcijo hišne pršice. Raycop je prvi proizvod, ki uporablja UVC za čiščenje oblazinjenega pohištva tako, da ima vgrajeno posebno sijalko na spodnjo stran površine.
   
O4 Kako Raycop naredi UVC varno za uporabo sterilizacije na domačem oblazinjenem pohištvu?
  Kot varovalo proti napačni uporabi, ima Raycop vgrajene varnostne senzorje. Po vključitvi Raycop – a, uporabnik pritisne in drži kontrolni gumb tri sekunde, dokler ne zasliši piska. S tem odklene Raycop – a, si lahko izbere način čiščenja in začne z uporabo. Ko je Raycop v fazi steriliziranja, bo UVC delovala toliko časa in samo kadar bo aparat v popolnem stiku z oblazinjeno površino. Vgrajeni senzorji bodo UVC samodejno izklopili v trenutku, ko bo aparat dvignjen od površine za več kot 5 cm, s tem bo zagotovljeno, da uporabnikova koža in oči ne bodo prišli v stik z UVC svetlobo. Raycop - ova UV sijalka je zaprta v zaščitni tubi.
   
O5 Kako vem, da UVC sterilizacijska sijalka na mojem Raycop – u deluje?
  Da UVC deluje, ste lahko prepričani, ko vidite svetlobo skozi ozko okno na pokrovu Raycop – a. Če se sijalka ugasne enostavno premaknite Raycop – a tako, a bodite sigurni, da ste očistili vso površino. Luč se bo ponovno prižgala.
   
O6 Kako vem, kateri način čiščenja izbrati? Je potrebno uporabljati vse načine čiščenja hkrati?
  Enostavna izbira različnih načinov čiščenja Raycop – a naredi bolj prijetnega za uporabo. Z enim gumbom lahko vklopite ali izklopite aparat, izberete eno od treh možnih načinov čiščenja in enostavno izbirate med njimi med uporabo.

• STERILIZACIJA
Kaj je vklopljeno? UVC sijalka.
Kakšna je njena funkcija? Ubijanje bakterij, virusov, plesni, gliv in uničevanje hišnih pršic.
Kdaj uporabiti to funkcijo? Ko želite z Raycop - om sterilizirati površino, sesanje pa ni mogoče ali priporočljivo.

• STERILIZACIJA in ČIŠČENJE
Kaj je vklopljeno? Z izbiro te funkcije se vključita UVC sijalka in sesalnik.
Kakšna je njuna funkcija? Ubijanje bakterij, virusov, plesni, gliv, uničevanje hišnih pršic in odstranjevanje alergenov s površine.
Kdaj uporabiti to funkcijo? Ko želite očistiti trde talne obloge kot sta les in keramika, brez uporabe vibracijske blazine.

• VIBRACIJA, STERILIZACIJA in ČIŠČENJE
Kaj je vklopljeno? Vibracijska blazina, UVC sijalka in sesalnik.
Kakšna je njihova funkcija? Vibracijska blazina otrese zažrte pršice, UVC ubije bakterije, viruse, plesen, glive in uniči pršice, sesalnik pa odstrani alergene iz površine.
Kdaj uporabiti to funkcijo? Ko želite očistiti tkanine kot so vzglavnik, blazine, jogi, posteljnino in sedežno garnituro z uporabo vibracijske blazine.
   
O7 Kako je bil Raycop – ov sistem za odstranjevanje alergenov preverjen in ali dokazano deluje?
  Raycop je bil nagrajen s strani svetovno priznane Britanske fundacije za alergije, s certifikatom, kot prvi UVC anti alergijski čistilni sistem, dokazano je bilo, da zmanjša število alergenov kot so bakterije in hišne pršice. S strani Japonske vlade odobrena Tokio center za alergije in laboratoriji za raziskavo hrane sta dokazala Raycop – ovo učinkovitost v boju proti alergijam. Testni procesi so trajali eno leto.
   
O8 Je Raycop enostaven za uporabo?
  Samo vklopite prijetno oblikovan in priročen sesalni sistem v elektriko in začnete. Z dolžino in širino malo preko 35 cm, višino 50 cm, je Raycop lahko prenosljiv in enostaven za hrambo. Posoda za umazanijo je lahko snemljiva in lahko se jo čisti. Signalna luč vas bo opomnila, kdaj je potrebno zamenjati mikro filter.
   
O9 Kako Raycop pomaga preprečiti alergije, simptome bakterij in bolezni pri otrocih in odraslih?
  Raycop napade in odstrani bistvo vseh problemov – hišno pršico, njene iztrebke, proteine, bakterije, plesen in glive, ki lahko vodijo v različne simptome alergij in kronična obolenja kot je astma. Astma je bila vzrok za odsotnost 14 milijonov dni od pouka pri otrocih iz ZDA v letu 2000. Ameriški potrošniki so za produkte, ki pomagajo pri bolezni zapravili v tem letu skoraj 17 milijard dolarjev.
   
O10 Kje živijo škodljive pršice?
  Hišne pršice so v vsakem domu, zadržujejo se v toplem in vlažnem okolju, kjer se hitro razmnožujejo v tisoče. Povprečno domače ležišče vsebuje milijone hišnih pršic. Hranijo se z odpadlo človeško kožo in nato svoje iztrebke odlagajo v ležišča, vzglavnike in posteljnino.
   
O11 Kaj je pri Raycop - u ˝Sistem proti sprijemanju tkanin"?
  Raycop – ov patentirani zaščitni sistem pretoka zraka na spodnji strani ne dovoljuje tkaninam, da bi se prisesale na odprtino.
   
O12 Kako pogosto naj uporabim Raycop – a?
  Bolj pogosto kot se ga uporabi, boljše je. Za optimalne rezultate je priporočljivo Raycop – a uporabljati 2 do 3 krat tedensko. Za zagotovitev, da število hišnih pršic, bakterij in ostalih alergenov ne bo raslo, uporabljajte svojega Raycop – a minimalno enkrat na teden.
 
Kontakt
Niste našli kar ste iskali?
Obrnite se na nas mail ali
pa stopite k lokalnem prodajalcu za več informacij.
Kontaktni podatki
Sedež podjetja

TILT d.o.o.,
Masljeva 3, 1230 Domžale

Tel.: 01/530 04 60
Gsm: 041/742 467
E-mail: info@tilt.si
Web: www.tilt.si

 
 
 
   
  Naši proizvodi Naša tehnologijaO podjetjuKje kupitiPodpora
 

© Bukang Sems Ltd. 2009. Vse pravice pridržane.